Αξίες

Η ΚΙΤΕ Ελλάς Ε.Π.Ε., έχοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο, συνεχίζει τη δυναμική και επιτυχημένη πορεία της στην αγορά του φαρμάκου με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε θέματα υγείας εκατομμυρίων ασθενών, με νέας γενιάς φαρμακευτικά προϊόντα υγείας υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με φαρμακευτικές εταιρείες διεθνώς.

Στόχος της KITE Ελλάς είναι η καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών ασθενών χρόνιων παθήσεων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Η έρευνα και ανάπτυξη και η αντιπροσώπευση νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων, εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας και την οικονομική της ευρωστία.

Πορεία

Συνεχής Ανοδική Πορεία

H ΚΙΤΕ Ελλάς Ε.Π.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία με δυναμική παρουσία στην εγχώρια φαρμακευτική αγορά. Από το 1991 που δημιουργήθηκε, η Εταιρεία, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων Οίκων του εξωτερικού, έφερε στην Ελλάδα πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, βαθιά γνώση του χώρου καθώς και ευρύ δίκτυο επαφών τόσο στον ελληνικό όσο και το διεθνή κλάδο του φαρμάκου η Εταιρεία έχει να επιδείξει πορεία συνεχούς προόδου.

Η ΚΙΤΕ Ελλάς είναι μια υγιής, κερδοφόρα επιχείρηση. Η ανοδική πορεία της Εταιρείας αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική οικονομία, αφού οι νέες συνεργασίες και τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει στην ελληνική αγορά στο άμεσο μέλλον θα εξασφαλίσουν σημαντική αύξηση των πωλήσεων.

Διακρίσεις

Διακρίσεις Ποιότητας

Η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. είναι μια υγιής, κερδοφόρα επιχείρηση. Η άριστη οικονομική λειτουργία της Εταιρείας αναγνωρίζεται από την αγορά, αφού έχει συμπεριληφθεί στη λίστα της ICAP με τις Εταιρείες με υψηλή πιστοληπτική ικανότητα “STRONGEST COMPANIES IN GREECE”.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί και η δέσμευση της Εταιρείας στην πιστή τήρηση των κανόνων ποιότητας και των κατευθυντήριων γραμμών για την ορθή πρακτική λειτουργίας. Για το λόγο αυτό, η ΚΙΤΕ Ελλάς ανέπτυξε και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001:2015.

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε μαζί σας σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης

Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της Εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει λύσεις στα προβλήματα των καταναλωτών διανέμοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας καθώς και να διατηρήσει και προάγει τις εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών.

Είμαστε περήφανοι για τις σχέσεις που έχουμε χτίσει με τους καταναλωτές των προϊόντων μας είτε διοργανώνοντας ενημερωτικές καμπάνιες, π.χ. Ημερίδες Ενημέρωσης για την ΗΕΩ, κ.ά., είτε στηρίζοντας τον καταναλωτή με πρωτοβουλίες όπως αυτή του Allvita Eyes και σίγουρα απαντώντας με χαρά στα ερωτήματα των καταναλωτών με πολλούς από τους οποίους έχουμε εδραιώσει σχέσεις μακροχρόνιας εμπιστοσύνης.