Διοίκηση

Η ΚΙΤΕ Ελλάς έχει 20 υπαλλήλους κάτω από την επίβλεψη του Διευθύνοντα Συμβούλου, Στράτου Τσάκαλου, ο οποίος επίσης επιβλέπει τις δραστηριότητες της Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη.

Επικεφαλής των πωλήσεων είναι ο Γιάννης Τσάκαλος, ο οποίος ηγείται 10μελούς ομάδας Ιατρικών Αντιπροσώπων, ενώ Υπεύθυνος του τμήματος Marketing καθώς και Κανονιστικών Θεμάτων είναι ο Μιχάλης Βάθης.

Ο Δρ. Σωτήρης Κοκοθάκης είναι ο μερικής απασχόλησης Ιατρικός Διευθυντής, ενώ ο Μιχάλης Βαρδάλας, αξιοσέβαστος δικηγόρος, είναι μη εκτελεστικός Διευθυντής.

Οι μάνατζερ μας

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Στράτος Τσάκαλος

Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής

Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της ΚΙΤΕ Ελλάς είναι ο Στράτος Τσάκαλος, Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lancaster Αγγλίας, Master of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει μακρά προϋπηρεσία στο φαρμακευτικό χώρο. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας SMITHKLINE and FRENCH S.A. από την οποία αποχώρησε λόγω της διεθνούς συγχώνευσής της με την BEECHAM S.A. Επίσης, έχει διατελέσει για δυο χρόνια Οικονομικός Διευθυντής της Ελβετικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Roche Hellas S.A. καθώς και Διευθυντής Φαρμακευτικού Τμήματος της Αμερικανικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Pfizer Hellas S.A. Ακόμα, ο Στράτος Τσάκαλος υπήρξε ένα από τα πρώτα στελέχη της Τράπεζας Εργασίας.

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό χώρο, ο Στράτος Τσάκαλος είναι μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) καθώς και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

Μιχάλης Βάθης

Product Manager, Φαρμακοποιός

Ο Μιχάλης Βάθης είναι πτυχιούχος της σχολής φαρμακευτικών επιστημών και φαρμακευτικής βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Φερράρα Ιταλίας.

Γιάννης Τσάκαλος

Διευθυντής Marketing & Πωλήσεων

Ο Γιάννης Τσάκαλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή πωλήσεων της ΚΙΤΕ Ελλάς το 2005. Είναι πτυχιούχος του Αμερικάνικου Κολλεγίου «Deree», διαθέτει B.Sc in Business Administration, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο N.Y.U. σε συνεργασία με το Harvard Business School.

Αγγελική Τσάκαλου

Διευθύντρια Ανάπτυξης & Λειτουργιών

Η Αγγελική Τσάκαλου είναι Υπεύθυνη Γυναικολογικών Προϊόντων της ΚΙΤΕ Ελλάς από το 2006. Είναι πτυχιούχος του Αμερικάνικου Κολλεγίου «Deree» και διαθέτει B.Sc in Business Administration.

Ξένια Μπότσιου

Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών

Πτυχιούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου «Deree».

Βασιλική Αναγνωστοπούλου

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών