Διοίκηση

Η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ έχει 5 υπαλλήλους κάτω υπό την επίβλεψη της Αγγελικής Τσάκαλου του Στράτου Τσάκαλου , οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος του τμήματος Marketing και Κανονιστικών Θεμάτων είναι η κυρία Κατερίνα Λαδοπούλου.

Ο Μιχάλης Βαρδάλας και η Βικτώρια Δ. Τζαμτζή είναι οι δικηγόροι-νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Οι μάνατζερ μας

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Στράτος Τσάκαλος

Πρόεδρος-Ιδρυτής

O Στράτος Τσάκαλος, Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lancaster Αγγλίας, Master of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει μακρά προϋπηρεσία στο φαρμακευτικό χώρο. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας SMITHKLINE and FRENCH S.A. από την οποία αποχώρησε λόγω της διεθνούς συγχώνευσής της με την BEECHAM S.A. Επίσης, έχει διατελέσει για δυο χρόνια Οικονομικός Διευθυντής της Ελβετικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Roche Hellas S.A. καθώς και Διευθυντής Φαρμακευτικού Τμήματος της Αμερικανικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Pfizer Hellas S.A. Ακόμα, ο Στράτος Τσάκαλος υπήρξε ένα από τα πρώτα στελέχη της Τράπεζας Εργασίας

 

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό χώρο, ο Στράτος Τσάκαλος είναι μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) καθώς και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

Αγγελική Τσάκαλου

Διευθύνων Σύμβουλος – Διαχειρίστρια

Η Αγγελική Τσάκαλου είναι συνιδιοκτήτρια, διαχειρίστρια και υπεύθυνη του συντονισμού των εσωτερικών λειτουργιών της εταιρείας και του τμήματος γυναικολογικών προϊόντων της ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ από το 2009. Είναι πτυχιούχος του Αμερικάνικου Κολλεγίου DEREE και διαθέτει BSc στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Κατερίνα Λαδοπούλου

Product Manager – Φαρμακοποιός

Η Κατερίνα Λαδοπούλου είναι πτυχιούχος της φαρμακευτικής σχολής του  Πανεπιστημίου  Pavia (Ιταλία) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ΕΚΠΑ στις κλινικές μελέτες: Σχεδιασμός και Εκτέλεση.

Βασιλική Αναγνωστοπούλου

Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών & Τμήματος Παραγγελιών/Λογιστηρίου

Η Βασιλική Αναγνωστοπούλου είναι πτυχιούχος της σχολής Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διαχείριση Ενέργειας & Περιβάλλοντος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Άντζη Χαλικιοπούλου

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών & Επικοινωνίας

Η Αντζη Χαλικιοπούλου είναι κάτοχος BSc Communications/Public Relations, από το New York College, (State University of New York), και κάτοχος μεταπτυχιακού,  MA Communication, (University of Indianapolis). Είναι υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών και Επικοινωνίας της KITE HELLAS.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.