Διοίκηση

Η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ υπό την επίβλεψη της Αγγελικής Τσάκαλου και του Στράτου Τσάκαλου, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνος φαρμακοποιός της εταιρείας είναι ο Χρήστος Αγγελόπουλος .

Ο Μιχάλης Βαρδάλας και η Βικτώρια Δ. Τζαμτζή είναι οι δικηγόροι-νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Οι μάνατζερ μας

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Στράτος Τσάκαλος

Πρόεδρος-Ιδρυτής

O Στράτος Τσάκαλος, Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lancaster Αγγλίας, Master of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει μακρά προϋπηρεσία στο φαρμακευτικό χώρο. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας SMITHKLINE and FRENCH S.A. από την οποία αποχώρησε λόγω της διεθνούς συγχώνευσής της με την BEECHAM S.A. Επίσης, έχει διατελέσει για δυο χρόνια Οικονομικός Διευθυντής της Ελβετικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Roche Hellas S.A. καθώς και Διευθυντής Φαρμακευτικού Τμήματος της Αμερικανικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Pfizer Hellas S.A. Ακόμα, ο Στράτος Τσάκαλος υπήρξε ένα από τα πρώτα στελέχη της Τράπεζας Εργασίας

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό χώρο, ο Στράτος Τσάκαλος είναι μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) καθώς και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

Αγγελική Τσάκαλου

Διευθύνων Σύμβουλος – Διαχειρίστρια

Η Αγγελική Τσάκαλου, κόρη του κου Στράτου Τσάκαλου, συμμετέχει με μετοχικό μερίδιο στην εταιρεία. Είναι πτυχιούχος του Αμερικάνικου Κολλεγίου DEREE και διαθέτει BSc στην διοίκηση επιχειρήσεων.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΣΙΤΣΩΝΗ

Εμπορική Διευθύντρια

Η Γλυκερία Τσιτσώνη είναι η Εμπορική Διευθύντρια της Kite Hellas. Είναι διακεκριμένο στέλεχος σε θέσεις ευθύνης, με θητεία πάνω από 20 χρόνια σε πολυεθνικές, φαρμακευτικές, χημικές αλλά και μεγάλες ελληνικές εισαγωγικές εταιρείες, καλύπτοντας θέσεις Εμπορικής Διεύθυνσης και Διεύθυνσης Επικοινωνίας. Το βιογραφικό της είναι εστιασμένο στην ανάπτυξη των πωλήσεων, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, όπου έχει σημειώσει επιτυχημένα records, στην αύξηση των πωλήσεων ειδικά στο penetration Νέων προϊόντων στις ευρωπαϊκές αγορές.
Είναι από τα πρώτα στελέχη που υλοποίησαν με επιτυχία προγράμματα Loyalty για CRM μεγάλων επιχειρήσεων. Είναι αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της Ιατρικής εκπομπής Ώρα Μεταμόρφωσης, που προβάλλεται στην Ελληνική τηλεόραση από το 2019.
Η εκπαίδευση της αναφέρεται σε Βachelor στη Διοίκηση επιχειρήσεων στο New York
College και μεταπτυχιακοι τίτλοι από το Escem college σε MSc Marketing (Advertising & Pr). Είναι σύζυγος και μητέρα 2 παιδιών.
Η έναρξη συνεργασίας της με την Kite Hellas το 2022, αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της εταιρείας, στην φαρμακευτική αγορά και ειδικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων στα Ιατροφαρμακευτικά προϊόντα. Ο ρόλος της στην εταιρεία θα ενισχύσει το στρατηγικό πλάνο επέκτασης της εταιρείας σε νέους τομείς δραστηριότητας.

Δήμητρα Τζερέλα

Γραμματεία Διοίκησης,  Lansinoh Product Manager

Η Δήμητρα Τζερέλα είναι υπεύθυνη Γραμματέας Διοίκησης της Kite Hellas. Διακρίνεται για τις οργανωτικές δεξιότητες και τις multitasking ικανότητές της, ενώ η άρτια εκτέλεση των καθηκόντων της συμβάλλει σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία όχι μόνο των γραφείων της Διοίκησης αλλά και των υπόλοιπων τμημάτων. Είναι product manager της βρεφικής σειράς Lansinoh της εταιρείας και κάνει έρευνα για τις απαραίτητες ενέργειες των σχεδίων προώθησης, ώστε να διασφαλίζεται ότι συμβαδίζουν με τη στρατηγική της εταιρείας. Διαθέτει υψηλό τεχνικό υπόβαθρο με κατανόηση και πρακτική εμπειρία στην ανάπτυξη του ERP της εταιρείας και τις διαδικτυακές τεχνολογίες, ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και διάθεση για σκληρή εργασία.

Θεόδωρος Πολύζος

Υπεύθυνος Αποθήκης

Είναι υπεύθυνος για την καθολική λειτουργία των αρμοδιοτήτων της αποθήκης. Παραλαμβάνει τα εμπορεύματα και ελέγχει την οργάνωση προϊόντων,  (συλλογή, εκφόρτωση, αποθήκευση). Προετοιμάζει και ολοκληρώνει τις παραγγελίες προς παράδοση ή παραλαβή από πελάτες. Διασφαλίζει την ασφάλεια και βελτιστοποιεί τη χρήση των χώρων της αποθήκης. Είναι εκπαιδευμένος με πιστοποιήσεις σύμφωνες με τα GDP.

Ελένη Μανιάτη

Επιστημονική Ομάδα –  Ιατρικός  Επισκέπτης

Η Ελένη Μανιάτη ειναι υπεύθυνη για την ενημέρωση και προώθηση των Ιατροτεχνολογικων προϊόντων και των συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας σε Ιατρούς και Επαγγελματίες Υγείας σε Ιδιωτικά & Δημόσια Νοσοκομεία.
Έχει πολυετή εμπειρία σε εταιρείες του κλάδου και έχει συμμετάσχει σε αρκετά ιατρικά συνέδρια. Συμβάλλει στην ανάπτυξη επαγγελματικών και διαρκών σχέσεων, προωθώντας την εταιρεία στην ιατρική κοινότητα. Είναι απόφοιτος του Deree με bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.