Διοίκηση

Η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ έχει 10 υπαλλήλους κάτω υπό την επίβλεψη της Αγγελικής Τσάκαλου και του Γιάννη Τσάκαλου , οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επικεφαλής των πωλήσεων στην Αθήνα είναι ο Ηλίας Φιλιπόππουλος.  

Τριμελής ομάδα ιατρικών επισκεπτών, καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνος του τμήματος Marketing και Κανονιστικών Θεμάτων είναι ο Μιχάλης Βάθης.

Ο Δόκτωρ Σωτήρης Κοκοθάκης είναι ο μερικής απασχόλησης Ιατρικός Διευθυντής της KITE Ελλάς.

Ο Μιχάλης Βαρδάλας και η Βικτώρια Δ. Τζαμτζή είναι οι δικηγόροι-νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας.

Οι μάνατζερ μας

Εμπειρία και επαγγελματισμός

Στράτος Τσάκαλος

Πρόεδρος- Ιδρυτής

O Στράτος Τσάκαλος, Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lancaster Αγγλίας, Master of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει μακρά προϋπηρεσία στο φαρμακευτικό χώρο. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας SMITHKLINE and FRENCH S.A. από την οποία αποχώρησε λόγω της διεθνούς συγχώνευσής της με την BEECHAM S.A. Επίσης, έχει διατελέσει για δυο χρόνια Οικονομικός Διευθυντής της Ελβετικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Roche Hellas S.A. καθώς και Διευθυντής Φαρμακευτικού Τμήματος της Αμερικανικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Pfizer Hellas S.A. Ακόμα, ο Στράτος Τσάκαλος υπήρξε ένα από τα πρώτα στελέχη της Τράπεζας Εργασίας

 

Σήμερα, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό χώρο, ο Στράτος Τσάκαλος είναι μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) καθώς και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

Γιάννης Τσάκαλος

Διευθυντής Πωλήσεων

Συνιδιοκτήτης, διαχειριστής και Διευθυντής πωλήσεων της ΚΙΤΕ Ελλάς είναι ο Γιάννης Τσάκαλος, πτυχιούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου DEREE με double major στα οικονομικά και την ψυχολογία, με μεταπτυχιακές σπουδές στο NYU της Νέας Υόρκης πάνω στο marketing και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στην ΕΕΔΕ.

Αγγελική Τσάκαλου

Διευθύντρια Γυναικολογικού Τμήματος

Η Αγγελική Τσάκαλου είναι συνιδιοκτήτρια, διαχειρίστρια και υπεύθυνη του συντονισμού των εσωτερικών λειτουργιών της εταιρείας και του τμήματος γυναικολογικών προϊόντων της ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ από το 2009. Είναι πτυχιούχος του Αμερικάνικου Κολλεγίου DEREE και διαθέτει BSc στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Μιχάλης Βάθης

Product Manager, Φαρμακοποιός

Ο Μιχάλης Βάθης είναι πτυχιούχος της σχολής φαρμακευτικών επιστημών και φαρμακευτικής βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Φερράρα Ιταλίας.

Ηλίας Φιλιπόππουλος

Ιατρικός επισκέπτης

Ξένια Μπότσιου

Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών & Τμήματος Παραγγελιών/Λογιστηρίου

Πτυχιούχος του Αμερικανικού Κολλεγίου DEREE.

Βασιλική Αναγνωστοπούλου

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.