Ιστορία

1991

Ίδρυση της ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ

Η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε από τον Στράτο Τσάκαλο το 1991, που ήταν μέχρι τότε Διευθύνοντας Σύμβουλος της Αμερικανικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας SMITHKLINE and FRENCH S.A.

Ο Στράτος Τσάκαλος μετά την αποχώρηση του από την εν λόγω εταιρεία, για λόγους συγχώνευσης με την BEECHAM S.A. συνέχισε ως Οικονομικός Διευθυντής της Ελβετικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Roche Hellas S.A. για τα επόμενα δυο χρόνια. Η καριέρα του συνεχίστηκε στην Pfizer Hellas S.A στον ρόλο του Διευθυντή Φαρμακευτικού Τμήματος.

Ο Στράτος Τσάκαλος σήμερα είναι επίτιμος πρόεδρος της KITE Ελλάς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (Σ.Α.Φ.Ε.Ε.) και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

1999

Μετεγκατάσταση στα ιδιόκτητα γραφεία μας

Λόγω της συνεχούς ανόδου των εργασιών της, η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ αγόρασε το 1999 ιδιόκτητα γραφεία 400 τ.μ. στην Λεωφ.Ιωνίας 166, όπου και αποτελεί τη σημερινή της έδρα. Επίσης, η Εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο γραφείο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται ο Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδας.

Ο Στράτος Τσάκαλος είναι μέλος και ταμίας του Συλλόγου Αντιπροσώπων  Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδος και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

2022

Ισχυρή και οικονομικά υγιής

Σήμερα, εν έτη 2022, το κεφάλαιο με αποθεματικό της εταιρείας ανέρχεται στα 600.000€.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την KITE HELLAS;