Ιστορία

1991

Ίδρυση της ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ

Η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1991 από τον μέχρι τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αμερικανικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας SMITHKLINE and FRENCH S.A., Στράτο Τσάκαλο.

Ο Στράτος Τσάκαλος αποχώρησε από την παραπάνω εταιρεία λόγω συγχωνεύσεώς της διεθνώς με την BEECHAM S.A., έχοντας διατελέσει για δύο χρόνια  Οικονομικός Διευθυντής της Ελβετικής Πολυεθνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Roche Hellas S.A.και για μικρό χρονικό διάστημα Διευθυντής Φαρμακευτικού Τμήματος της Αμερικανικής Φαρμακευτικής Εταιρείας Pfizer Hellas S.A.

Επίσης, ήταν από τα πρώτα στελέχη της Τράπεζας Εργασίας, πριν ασχοληθεί με τον Φαρμακευτικό κλάδο.

Το αρχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ήταν 1.000.000 δρχ ή € 3.000 με έδρα την Μενάνδρου 44, στην Αθήνα.

1999

Μετεγκατάσταση στα ιδιόκτητα γραφεία μας

Λόγω της συνεχούς ανόδου των εργασιών της, η ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ αγόρασε το 1999 ιδιόκτητα γραφεία 400 τ.μ. στην Λεωφ.Ιωνίας 166, όπου και αποτελεί τη σημερινή της έδρα. Επίσης, η Εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο γραφείο στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται ο Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδας.

Ο Στράτος Τσάκαλος είναι μέλος και ταμίας του Συλλόγου Αντιπροσώπων  Φαρμακευτικών Εταιρειών Ελλάδος και αναπληρωματικό μέλος στην Επιτροπή Τιμών του Υπουργείου Εμπορίου.

2018

Ισχυρή και οικονομικά υγιής

Σήμερα, εν έτη 2018, το κεφάλαιο με Αποθεματικό ανέρχεται στα € 600.000. Μέτοχοι της Εταιρείας είναι ο Ιωάννης Τσάκαλος και η Αγγελική Τσάκαλου.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την KITE HELLAS;