ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

GYNOFIT ΚΟΛΠΙΚΗ ΓΕΛΗ

Γαλακτικό οξύ κατά των συμπτωμάτων βακτηριακής κολπίτιδας

Το Gynofit / Κολπική γέλη κατά της κολπίτιδας είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας στην αντιμετώπιση αλλα και πρόληψη των συμπτωμάτων κολπίτιδας.
Η δραστική και ταυτόχρονα απαλή φόρμουλα του Gynofit συνδιάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του γαλακτικού οξέως, λεβουλινικού οξέως, ρ-ανισικού οξέως & γλυκογόνου.
Ενδείκνυται για χρήση σε όλες τις μορφές κολπίτιδας.
Κλινικές μελέτες δείχνουν οτι το Gynofit συμβάλλει στην ταχεία αποκατάσταση της κολπικής χλωρίδας και μείωσης των συμπτωμάτων κολπίτιδας όπως κνησμό, αίσθημα καύσου, δύσοσμες εκκρίσεις.

Κλινικά μελετημένο – Συστήνεται απο γυναικολόγους – Αποτελεσματική λύση στην κολπίτιδα.

*Επαναφέρει την κολπική χλωρίδα στο φυσικό της & ρυθμίζει το pH.

1 Gynofit συσκευασία περιέχει 6 ατομικές δόσεις των 5ml με ενσωματωμένα απλικατέρ (6 χρήσεις)

GYNOFIT ΚΟΛΠΙΚΗ ΓΕΛΗ

Ενυδάτωση κατα των συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας

Το Gynofit/κολπική ενυδατική γέλη κατά της ξηρότητας αποτελεί την εξέλιξη στην ενυδατική τεχνολογία της ευαίσθητης περιοχής του κόλπου. Η δοκιμασμένη του σύνθεση περιέχει γλυκερίνη, λεβουλινικό οξύ, ρ-ανισικό οξύ, propylene glycol.
Ενδείκνυται για την ενυδάτωση & εφύγρανση της γυναικείας κολπικής περιοχής σε όλες τις μορφές ξηρότητας ανεξαρτήτου αιτίας.
Κλινικές μελέτες δείχνουν οτι η πολύτιμη σύνθεση των συστατικών του Gynofit προσφέρει βαθειά ενυδάτωση & ανάπλαση των κυττάρων μειώνοντας τα συμπτώματα ξηρότητας όπως αίσθημα κνησμού και καύσου. 

Κλινικά ελεγμένο – Συστήνεται απο γυναικολόγους – Κατάλληλο για την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας.

*Επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα των κυτταρων & του βλεννογόνου.

1 Gynofit συσκευασία περιέχει 6 ατομικές δόσεις των 5ml με ενσωματτωμένα απλικατέρ (6 χρήσεις)

GYNOFIT ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Ελαφρώς αρωματισμένη για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής

Το Gynofit / Λοσιόν Καθαρισμού με ήπιο άρωμα είναι μία απαλή λοσιόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής εξωτερικά. Περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα φυσικό συστατικό της κολπικής χλωρίδας το οποίο διατηρεί τις τιμές του pH του κόλπου σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν περιέχει σαπούνι, δεν ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχή και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.   
Χρησημοποιείται καθημερινά για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας & φρεσκάδας του γυναικείου κόλπου.

Δερματολογικά ελεγμένο – Συστήνεται απο γυναικολόγους – Χρήση εξωτερική.*Απόλυτα απαλή & φυσική σύνθεση ελαφρώς αρωματισμένη που χαρίζει υγεία & φρεσκάδα.

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 200ml

Όταν η αίσθηση φρεσκάδας & η καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, ανεξάρτητα απο την ύπαρξη κολπικών προβλημάτων είναι πρωτεύον ζήτημα, τότε η λύση είναι η Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit με ήπιο άρωμα ή χωρίς.

GYNOFIT ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Χωρίς άρωμα για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής

Το Gynofit / Λοσιόν Καθαρισμού χωρίς άρωμα είναι μία απαλή λοσιόν καθαρισμού για τη καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα φυσικό συστατικό της κολπικής χλωρίδας το οποίο διατηρεί τις τιμές του pH σε φυσιολογικά επίπεδα.  Δεν περιέχει σαπούνι, δεν ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχή και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας. 
Χρησημοποιείται καθημερινά για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας & φρεσκάδας του γυναικείου κόλπου.   

Δερματολογικά ελεγμένο – Συστήνεται απο γυναικολόγους – Χρήση εξωτερική.

*Απόλυτα απαλή & φυσική σύνθεση δίχως άρωμα που χαρίζει υγεία & φρεσκάδα.

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 200ml

Όταν η αίσθηση φρεσκάδας & η καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, ανεξάρτητα απο την ύπαρξη κολπικών προβλημάτων είναι πρωτεύον ζήτημα, τότε η λύση είναι η Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit με ήπιο άρωμα ή χωρίς.

GYNOFIT ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

της Eυαίσθητης Περιοχής

Το Gynofit Λάδι Περιποίησης της Ευαίσθητης Περιοχής είναι κατάλληλο για τη τη περιποίηση της περιγεννετικής περιοχής. Ανακουφίζει απο την ξηρότητα και τα συμπτώματα όπως τσούξιμο και αίσθηση καύσου. Είναι ιδανικό για χρήση μετά απο αποτρίχωση στη περιοχή του μπικίνι για την απόλυτη ενυδάτωση & ανάπλαση της.

Δερματολογικά ελεγμένο – Συστήνεται απο γυναικολόγους – Κατάλληλο για  χρήση μετά απο αποτρίχωση

*Το λάδι περιποίησης Gynofit αναζωογονεί, ενυδατώνει & επαναφέρει το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής μετά απο το ξύρισμα ή επέμβαση με laser στο τριχωτό της.

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 100ml

Όταν το πρόβλημα είναι η αίσθηση και εμφάνιση της περιγεννετικής περιοχής μετά απο αποτρίχωση με κερί, τότε η λύση είναι το Gynofit/Λάδι Περιποίησης της Ευαίσθητης Περιοχής