ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

ENNA Κύπελο περιόδου (μεγέθη S, M, L)

Το μοναδικό κύπελο περιόδου με απλικατέρ.

Είναι ένα δοχείο που εισάγεται στον κόλπο κατά τη διάρκεια της περιόδου, για να συλλέξει την εμμηνορροϊκή ροή. Σε αντίθεση με τα ταμπόν, τα οποία χρησιμοποιούνται επίσης εσωτερικά, το κύπελο περιόδου δεν απορροφά το αίμα. Η ροή συλλέγεται μέσα στο κύπελο έως ότου αφαιρεθεί από τον κόλπο. Κατόπιν το υγρό απορρίπτεται.

Χωρίς χημικά – Δερματολογικά ελεγμένο

100% βιοδιασπώμενο κύπελο περιόδου

Ιδανικό για τις ημέρες τις περιόδου και σε ειδικές περιπτώσεις όπως μετά τον τοκετό ή σε αθλήματα.

ENNA Σφαίρα Εξάσκησης Πυελικού Εδάφους

Η ENNA Σφαίρα Εξάσκησης Πυέλου είναι μια κολπική σφαίρα με ένα εσωτερικό διαμάντι ακανόνιστου σχήματος.
Αυτό το διαμάντι χτυπά στα τοιχώματα της σφαίρας και παράγει μια έντονη δόνηση που προκαλεί την αντίδραση των μυών της πυέλου (μύες και συνδέσμους που κλείνουν την κοιλιακή κοιλότητα στο κάτω μέρος της), οι οποίοι συσπώνται αμέσως βελτιώνοντας τη μυική δύναμη. Αυτή η σειρά μυών στοχεύει να συγκρατήσει την ουροδόχο κύστη και τη μήτρα.

Η χρήση της είναι αποτελεσματική κατά της ακράτειας ούρων καθώς επίσης βελτιώνει τη σεξουαλική και αναπαραγωγική λειτουργία.

Με την Enna Σφαίρα Εξάσκησης Πυέλου ανακτάτε τον τόνο και τη δύναμη του μυϊκού συστήματος.

GYNOFIT ΚΟΛΠΙΚΗ ΓΕΛΗ

Γαλακτικό οξύ κατά των συμπτωμάτων βακτηριακής κολπίτιδας

Το Gynofit / Κολπική γέλη κατά της κολπίτιδας είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας στην αντιμετώπιση αλλά και πρόληψη των συμπτωμάτων κολπίτιδας.
Η δραστική και ταυτόχρονα απαλή φόρμουλα του Gynofit συνδιάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του γαλακτικού οξέως, λεβουλινικού οξέως, ρ-ανισικού οξέως & γλυκογόνου.
Ενδείκνυται για χρήση σε όλες τις μορφές κολπίτιδας.
Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το Gynofit συμβάλλει στην ταχεία αποκατάσταση της κολπικής χλωρίδας και μείωσης των συμπτωμάτων κολπίτιδας όπως κνησμό, αίσθημα καύσου, δύσοσμες εκκρίσεις.

Κλινικά μελετημένο – Συστήνεται από γυναικολόγους – Αποτελεσματική λύση στην κολπίτιδα.

*Επαναφέρει την κολπική χλωρίδα στο φυσικό της & ρυθμίζει το pH.

1 Gynofit συσκευασία περιέχει 6 ατομικές δόσεις των 5ml με ενσωματωμένα απλικατέρ (6 χρήσεις)

GYNOFIT ΚΟΛΠΙΚΗ ΓΕΛΗ

Ενυδάτωση κατα των συμπτωμάτων κολπικής ξηρότητας

Το Gynofit/κολπική ενυδατική γέλη κατά της ξηρότητας αποτελεί την εξέλιξη στην ενυδατική τεχνολογία της ευαίσθητης περιοχής του κόλπου. Η δοκιμασμένη του σύνθεση περιέχει γλυκερίνη, λεβουλινικό οξύ, ρ-ανισικό οξύ, propylene glycol.
Ενδείκνυται για την ενυδάτωση & εφύγρανση της γυναικείας κολπικής περιοχής σε όλες τις μορφές ξηρότητας ανεξαρτήτου αιτίας.
Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η πολύτιμη σύνθεση των συστατικών του Gynofit προσφέρει βαθιά ενυδάτωση & ανάπλαση των κυττάρων μειώνοντας τα συμπτώματα ξηρότητας όπως αίσθημα κνησμού και καύσου. 

Κλινικά ελεγμένο – Συστήνεται από γυναικολόγους – Κατάλληλο για την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας.

*Επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα των κυττάρων & του βλεννογόνου.

1 Gynofit συσκευασία περιέχει 6 ατομικές δόσεις των 5ml με ενσωματωμένα απλικατέρ (6 χρήσεις)

GYNOFIT ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Ελαφρώς αρωματισμένη για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής

Το Gynofit / Λοσιόν Καθαρισμού με ήπιο άρωμα είναι μία απαλή λοσιόν καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής εξωτερικά. Περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα φυσικό συστατικό της κολπικής χλωρίδας το οποίο διατηρεί τις τιμές του pH του κόλπου σε φυσιολογικά επίπεδα. Δεν περιέχει σαπούνι, δεν ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχή και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας.   
Χρησιμοποιείται καθημερινά για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας & φρεσκάδας του γυναικείου κόλπου.

Δερματολογικά ελεγμένο – Συστήνεται από γυναικολόγους – Χρήση εξωτερική.*Απόλυτα απαλή & φυσική σύνθεση ελαφρώς αρωματισμένη που χαρίζει υγεία & φρεσκάδα.

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 200ml

Όταν η αίσθηση φρεσκάδας & η καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κολπικών προβλημάτων είναι πρωτεύον ζήτημα, τότε η λύση είναι η Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit με ήπιο άρωμα ή χωρίς.

GYNOFIT ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Χωρίς άρωμα για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής

Το Gynofit / Λοσιόν Καθαρισμού χωρίς άρωμα είναι μία απαλή λοσιόν καθαρισμού για τη καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής. Περιέχει γαλακτικό οξύ που είναι ένα φυσικό συστατικό της κολπικής χλωρίδας το οποίο διατηρεί τις τιμές του pH σε φυσιολογικά επίπεδα.  Δεν περιέχει σαπούνι, δεν ξηραίνει την ευαίσθητη περιοχή και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας. 
Χρησιμοποιείται καθημερινά για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας & φρεσκάδας του γυναικείου κόλπου.   

Δερματολογικά ελεγμένο – Συστήνεται από γυναικολόγους – Χρήση εξωτερική.

*Απόλυτα απαλή & φυσική σύνθεση δίχως άρωμα που χαρίζει υγεία & φρεσκάδα.

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 200ml

Όταν η αίσθηση φρεσκάδας & η καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κολπικών προβλημάτων είναι πρωτεύον ζήτημα, τότε η λύση είναι η Λοσιόν Καθαρισμού Gynofit με ήπιο άρωμα ή χωρίς.

GYNOFIT ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

της Eυαίσθητης Περιοχής

Το Gynofit Λάδι Περιποίησης της Ευαίσθητης Περιοχής είναι κατάλληλο για τη τη περιποίηση της περιγεννητικής περιοχής. Ανακουφίζει από την ξηρότητα και τα συμπτώματα όπως τσούξιμο και αίσθηση καύσου. Είναι ιδανικό για χρήση μετά από αποτρίχωση στη περιοχή του μπικίνι για την απόλυτη ενυδάτωση & ανάπλαση της.

Δερματολογικά ελεγμένο – Συστήνεται από γυναικολόγους – Κατάλληλο για  χρήση μετά από αποτρίχωση

*Το λάδι περιποίησης Gynofit αναζωογονεί, ενυδατώνει & επαναφέρει το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής μετά από το ξύρισμα ή επέμβαση με laser στο τριχωτό της.

1 συσκευασία περιέχει ένα μπουκαλάκι των 100ml